Upplev Svensk musik utomlands

Att få åka i väg på semester till ett annat land kan vara en skön och avkopplande upplevelse. Att fly kalla nord för två veckors värme och njutning är oss väl förunnat och för att kunna ladda våra batterier så vi orkar med den långa vintern som vi har här i Sverige. 

LondonJust nu är det snart sommar i hela landet och vad passar inte bättre än att ta en weekendresa till London, passa på att se musikalen Mamma Mia som radar upp ABBA’s hits på rad. Du kanske redan sett filmen men nu vill du uppleva musikalen, boka en musikalresa via GO Sport Travel och du kommer att få en upplevelse utöver det vanliga. GO Sport Travel ordnar sportresor över hela världen och ordnar även nu paketresor till olika musikaler också. I priset för musikalresorna så ingår följande, flyg tur och retur London, två nätter på hotell, frukost, entrébiljett, skatter och avgifter. Man flyger ifrån Skavsta Nyköping, Västerås, Malmö, Göteborg Säve & Köpenhamn.

 

Det finns en hel del musikaler man borde se om man är intresserad av denna form:

  • Mama Mia – historian om tjugoårige Sofie, hennes stundande bröllops dag och henne önskan att få träffa hennes riktiga far, allt satt till tidlösa låtar från ABBA.
  • Lejonkungen – den klassiska Disneyfilmen som alla såg när den först kom ut, fast i musikalform. Här får man uppleva alla de bästa musikstyckena från filmen men även en hel del nya kreationer.
  • The Book of Mormon – från hjärnan bakom den animerade serien South Park kommer en historia om två unga mormoner som reser till Uganda för att arbeta som missionärer, ett jobb som visar sig vara betydligt mer än de först trodde. Sedan februari kan man även se denna i London.
  • The Phantom of the Opera – den klassiska Anrew Lloyd Webber musikalen från 1986 har setts av över 130 miljoner besökare i mer än 20 olika länder. Ett absolut måste för alla som gillar musikaler.